Over mij

Ik ben opgegroeid in Wijnjewoude, een klein dorpje in Friesland. Echt klein, 2000 inwoners en dan woonden we nog drie kilometers van het dorpcentrum ook. Op mijn achttiende verhuisde ik naar Groningen, naar De Stad zoals de Stadjers zeggen. Daar heb ik rechten gestudeerd aan de RUG. Na mijn studie en een reis door Azië ben ik naar Weesp verhuisd, een mooi plaatsje vlakbij Amsterdam.

Afgelopen jaren heb ik als jurist bij een ngo gewerkt en me voornamelijk beziggehouden met het onderwerp mensenhandel. Daarnaast was ik actief bij het Nederlands Juristen Comité voor de Mensenrechten en de Rechtswinkel in Weesp. Mediation interesseerde me al een aantal jaren en in oktober heb ik de basisopleiding Mediation afgerond. Ik was van plan mijn eigen kantoor te beginnen en toen opeens kwam Gibraltar op mijn pad. Op ons pad eigenlijk. Ewoud heeft hier een baan aangeboden gekregen en we hebben besloten om te gaan! Zon, zee en strand, wie zegt daar nou nee tegen?

Zoals je kunt lezen ben ik niet vaak verhuisd in mijn leven, vier keer maar. En dan nu opeens naar een ander land! In een ander land leven is … anders! En om jullie op de hoogte te houden van ons leven hier in Gibraltar houd ik een blog bij op deze website. Veel leesplezier!